Har et bestemt mål og forestiller den livsstil, du vil kunne have, hvis du holder dig til det,”siger finansielle rådgiver Ric Edelman, forfatter til The sandheden om penge ($20,). Dette vil gøre finansielle nedskæringer mere velsmagende og holde dig begge motiveret og fokuseret på dit mål. Så om du gemmer til en bolig, pension eller en ny bil, finde billeder, der repræsenterer din drøm, og holde dem i betragtning — på dit køleskab, fastgjort til en bulletin board, eller endda på Pinterest. Jo mere du bliver mindet om dine mål, jo mere motiverede vil du være. Du kan selv ønsker at tour huse som den, du ønsker eller tage et kig på din ideelle bil. Undgå skøre bagage gebyrer i lufthavnen ved at stikke en carry-on og et personligt element, hvis du er på vej på en kort tur. Bestil flybilletter online med sites som Orbitz og Hotwire, så du kan sammenligne flyselskab priser og find de bedste tilbud. Hvis du bestiller på, restitutioner stedet selv passagerer forskellen hvis en allerede købt billet er faldet i pris.

En anden fantastisk ting om brug af automatiske fradrag eller overførsler for at betale dig selv først er at du kan bruge det til at blive en millionær — automatisk. Det kan lyde vanvittigt, men det faktisk virker. Hvis nogen havde automatisk $200 overført fra hver af deres bi-ugentlige paycheques i deres investeringskonto fra da de var 25, indtil de blev 65, vil de ende op med mere end $1.000.000, hvis de i gennemsnit 7% forrentning af deres investeringer. Så kan en normal person blive en millionær automatisk uden at vinde i lotteriet. Denne plan vil kræve lidt mere ofre end de fleste mennesker er villige til at gøre i tyverne, men det er helt muligt. Nu ved du hvordan man bliver millionær… hvis bare du var 25 igen.

Side hustles og iværksætteri er blevet normen, og folk ikke længere stoler på en enkelt indtægtskilde. Faktisk, kunne du argumentere for, at have flere indtægtsstrømmen bliver en nødvendighed. Det er også nemmere end nogensinde med værktøjer som Fiverr, Upwork, Uber og andre virksomheder, der tillader dig at tjene penge fra hvor som helst.

Ikke alene er det bedre for miljøet, men mange butikker vil også tilbyde dig en lille rabat for hver genanvendelige taske, du bruger. Rabatten kan ikke være meget — generelt omkring 5¢ pr. pose — men selv 50¢ gemmes sammen med hver tur til købmand kan tilføje. Efter alt, ville du være begejstret for at spare 50¢ på enhver ét element på listen.

Tænk på de små ting, du køber, der er billigere alternativer som band aids, smertestillende midler eller vand. Disse er alle enkle produkter, der kan byttes ud for generiske eller gemme mærker uden at ofre kvaliteten. Når du skifte ud en bred vifte af dem, tilføjer det.

Undersøgelsen fandt, at de fleste mennesker, i det mindste lejlighedsvis udholde årlige indkomst falder på mindst 10%. Forskerne fandt, at 96% af amerikanske mænd ser deres indkomst falde i det mindste at meget fire eller flere gange på tidspunktet de nå 70. Blandt mænd rapporterede tre ud af fem survey deltagere mindst en episode hvor de havde ingen jobrelaterede indtjening for et helt år.

Min #1 budget trimning reglen er enkel: ingen ikke-sociale spise ude, hvilket betyder ingen takeout, ingen bestilling pizza, ingen Starbucks på vej til arbejde. Hvis en ven ønsker at gå til middag? Sikker på! Hvis en ven ønsker at få drinks eller kaffe? Sikker på! Hvis en ven ønsker at komme over og have en filmaften og få takeout eller levering pizza? Sikker på! Men det kan ikke være noget jeg gøre alene.

Overvåg din energiforbrug af home. Spørg din lokale El eller gas nytte for en gratis eller billig hjem energi revision. Revisionen kan afsløre billige måder at reducere hjem opvarmning og køling omkostninger af hundredvis af dollars om året. Husk på at en tilbagebetalingsperiode på mindre end tre år eller endnu fem år, normalt vil spare dig masser af penge på lang sigt.

Log ind på dit kreditkort hjemmeside og konfigurere automatiske betalinger med din checkkonto, så dit kreditkort regningen er betalt ud hver måned. Du kan være sikker på at du har nok penge i din kontrol fordi du allerede har konfigureret automatiske betalinger med alt andet.

Jeg har lige snuble på din blog og jeg elsker det! Vil være at dele det med min mand. Vi er en ung, gift par (næsten 4 år nu), og vi er altid interesseret i hvordan vi kan være bedre forvaltere af penge Gud har givet os. Ved hans nåde, visdom og bestemmelse tror jeg, vi har kunnet gøre dette.