Flytter ind hos din betydelige andre kommer med en masse ekstra ansvar. Lære om håndtering af din personlige finanser efter flytter ind hos din elskede. Jeg alvorligt kan ikke lide spilde mad, så jeg gør det til en vane at forsøge at købe kun mad vi kender vi kommer til at spise, før det ødelægger og tilberede vores måltider ifølge hvad vi har tilgængelige i køleskab og pantry. Her er sjovt del! Læne sig tilbage og se din opsparing konto får større og større.

Hvis du ikke bruger abonnementsservice, annullere det. Fra gym medlemskaber til magasin abonnementer, har for mange mennesker betalt abonnementer sidder omkring at de næsten ikke bruger. Hvis du finder en af nedenstående tips er ikke længere tilgængelig, kan du hjælpe ved at rapportere det til brokenlink @, selv om vi tilføje nye tips hver uge, kan vi jævnligt kontrollere hele listen for at se, som er udløbet.

Afsløring: Her er en skål for affilierede links i dette indlæg. Vi alle kan være bare lidt rigere i dag. Dollar barbere Club, Audible, hvilken som helst app med en ‘pro’ abonnement, garvning malkestalde, uanset er personlige for dig (dette er privatøkonomi, afterall). Dette er det næste niveau af besparelse — den, der vil tage dig fra amatør penny-pincher til pr opsparere. Når du har fået det grundlæggende taget omhu i, kan du nu begynde at implementere en 10-årig strategi.

Hvad angår bilen går, medmindre du køber en ny bil, det ikke vil afskrive at meget, hvis du nødt til at vende det rundt i 1-2 år. Du får tilbage, i gemt forsikring/gas/maint. Den grundlæggende idé med dette system er at annullere alle abonnementerne skønsmæssige — magasiner, Spotify, Netflix — og købe hvad du behøver à la carte.

Mall kan være et sjovt sted at folk ur, men det kan også være fyldt med fristelsen. Thats hvorfor du bør undgå mall, medmindre du faktisk nødt til at købe noget. Du kan få din gratis kredit score på steder som kredit Karma eller kredit sesam. Du kan muligvis også få din gratis FICO kredit score via dit kreditkort.

For at gøre det lettere at nedlægge den mægtige kraft, der er phantom power (Se nr. 32), bruge en overspændingsbeskytter og slukket kontakten, når det ikke er i brug. Der er andre måder at øge din indkomst. Tilføje på en side trængsel, som freelance eller køre for ridesharing tjenester, og sætte lidt ekstra penge væk mod dine besparelser mål.

Orange onsdage: 2for1 biograf smuthul. Enhver med en Orange ambulant foretage en opringning tarif kan få 2for1 post på Odeon biografer om onsdagen ved blot at sende en tekst og få en rabatkode. Cardpool solgte for eksempel for nylig Target gavekort til 5,5 procent i forhold til deres pålydende værdi.

Du har brug for motivation til at begynde at indføre bedre penge vaner, og hvis du håndværksvirksomheder en vision bord, det kan hjælpe, minde dig om at holde kursen med dine økonomiske mål. Bryllup udgifter: og ikke engang begynde at forsøge at fortælle mig noget, som jeg vil bare gerne have en lille enkel bryllup. ” Hold mund. Dit bryllup vil være rart og og det vil være dyrt som alle andres.

Du kan også prøve at købe dine frugter og grøntsager på en landmands marked, hvis der er en nærliggende. Forhandler er temmelig fælles der, især mod slutningen af den dag, når de forsøger at slippe af med deres resterende råvarer. Efterhånden som du bliver bedre til madplaner og liste-making vane, kan du begynde at bruge din lokale købmand kæder tab ledere for større besparelser.

Guy Birken advarer mod at sætte dine udgifter forbud besparelser i en checkkonto, hvor du vil blive fristet til at bruge den. I stedet sætte det i en opsparingskonto eller tilbagetrækningskonto, eller bruge den til at afbetale gæld. Jeg var ikke i stand til at begynde at spare nogen penge, indtil jeg begyndte at gøre denne del, som du nævnte: ‘Skriv ned alle dine udgifter’. Dette var nøglen nemlig mig.