Ferie kan være dyre, men de behøver ikke at være. Ja, det er rigtigt. Hvis du planlægger det rigtige, kan du spare store penge og have det sjovt på samme tid. Her er nogle tips, du kan hjælpe dig med at spare penge på ferie. Dette bliver en afgørende strategi, hvis du er du er på et stramt budget. Planen bør der har spist før du hovedet til købmanden. Hvis du er ked af eller føler en lille blå, berolige dig ned eller vente, indtil du føler dig bedre før du hovedet ud til butikken. Impulskøb vil hurtigt blæse ethvert budget, du har oprettet.

Vi vente. For impuls eller uplanlagte indkøb gerne vi vente et stykke tid at se, om vi stadig vil ting, som en måned eller deromkring. Ofte finder vi det var bare en midlertidig ønsker og ikke et behov, og vi ender med at blive glad for, vi ikke gjorde købe. Men hvis der er dyr, messing involveret, jeg købe bare dem. De er uforenelige med beklagelse.

Finansielle giver er en måde at være generøs i modsætning til alle andre, fordi det kræver at du opgive dine hårdt tjente, dyrebare dollars. Når du prioriterer at give, kommer du fra et sted af generøsitet. Det vil ændre dit liv, hvis du konsekvent donere penge.

Astma, allergier og infektioner gennemsnitlige besøg til læge eller hospital, dyre meds, sygedage og tabt produktivitet. Eddike eller fortyndet blegemiddel virker fint for håndtering af skimmel, og det er bogstaveligt talt fem gange billigere end trylledrikke i supermarkedet.

Mange kreditforeninger en tendens til at have langt færre gebyrer og bedre renter for alle typer af lån. Med banker er du en kunde, der henviser til, at med kreditforeninger, du er medlem. Forskellen er bank har til formål at gøre så mange penge fra dig som muligt, fordi deres vigtigste mål er at øge profit.

Når jeg tænker på hvor meget tid det må have taget for at skabe sådan en kvalitet indlæg, er jeg forbløffet. Du har gjort et fantastisk stykke arbejde med opsummering af mange af de ideer, du har skrevet om i tidligere indlæg, sammen med nogle nye. Jeg vil helt sikkert linker til denne artikel for mit websteds ugentlige roundup”af stor blog skrivning.

De fleste kreditkortselskaber har gjort $10.000 benchmark, som de ville være villige til at forhandle ned renter. Det er ikke ligefrem en hårde og hurtige reglen, men tallet er generelt fulgt af de fleste kortselskaber. Det kan lyde mærkeligt, men jo højere det beløb, du skylder, de mere villige de ville være at bringe ned din rente til en mindre obskøne niveau.

Annullere gym medlemskab. Dette synes at modsige den forrige tip, men vurdere, hvor meget du virkelig bruge din sundhedsklub. Billigere muligheder kan omfatte et fitnesscenter på dit arbejde eller fitnesscenter på din lokale parker og fritidscenter. Nogle tilbyder pay-as-you-go muligheder i stedet for månedlige gebyrer, som kan være nyttige. Eller du kan gemme helt ved at arbejde ud derhjemme.

En deltidsstilling er din bedste satsning. Husk at tænke på dine færdigheder, når de beslutter, hvilke job at få. Du kan overveje at blive en tutor for andre studerende. Køb brugte bøger, spise billig mad, og begrænse din luksus/underholdning. Sæt til side alt andet du har rester i slutningen af hver måned.