Da jeg først blev interesseret i privatøkonomi, følte jeg mig som om jeg var at lære et nyt sprog. Jeg er ikke sikker på, min 4% vil dække det. I mine planer jeg slags pull sundhedsydelser ud af min liste over udgifter og puste omkostningerne ved en højere sats så prøv at tilføje, at nye oppustet Vurder tilbage i min forventede bekostning og sørg for at den nye noget højere “justeret samlede regning” er stadig i min foretrukne med defi procentdel.

Du vil ikke være berettiget til at registrere for Medicare indtil 65 år, så hvis du forlader dit job, du måske nødt til at købe forsikring på det private marked – som kan være meget mere dyrere end en plan får du gennem din arbejdsgiver, der hjælper skulder omkostningerne.

Mange pensionister cite betydelige psykiske værdien af bærer ingen gæld, når de afslutter arbejde, men med en rente så lavt, som de er, andre hævder, at holde pant og investerer i de finansielle markeder i kontanter, der ellers ville betale den realkreditlån kan være en smart finansiel træk.

Levetiden livrenter kræver en mindre investering end en efterbetalt annuitet, fordi de ikke begynder normalt udbetalinger indtil efter alder 80 eller 85. Denne tilgang kunne være attraktive for ældre amerikanere, der bekymre sig at købe en efterbetalt annuitet vil forlade dem lidt kontanter til at betale uventede udgifter eller at efterlade en arv.

Du vil sjældent værelsesprisen sikker tilbagetrækning at være højere end dit investment vækstrate (fordi du ønsker dine penge til at holde voksende!) Det er vigtigt at bemærke, at du vil sandsynligvis også at arbejde forbi dit mål pensionsalder og kunne have nogle ekstra midler, hvorved din udbetaling sats.

Det dækker finansielle og investere emner og strategier, der er specifikt rettet mod læger og andre high-lønmodtagere, men den blog og forum er store ressourcer for alle, der ønsker at finde gode finansielle, investere, skat og Pension råd.

Mens amerikanerne ofte tilbringer det meste af hvad de tjener og falder kort på traditionelle pensionsopsparing, dagens unge er den første generation til at planlægge økonomisk frihed: 63% af velhavende Millennials foretrækker økonomisk frihed over pensionsalderen, mens 37% er besparelse for at forlade arbejdsstyrken helt, ifølge en undersøgelse fra Merrill Edge.

(Der er altid tidspunkter i livet når noget føles ikke spændende – nogle gange på fornemmelsen passerer, og nogle gange skal du ændre tildelingen, jobbet eller endda hele erhvervet.) Jeg har haft min andel af følelser om ikke at være på rette sted, og så jeg har gjort noget ved det.

Alt dette sige, at ja, for at opnå den store fordel af modtager en betydelig resterende check hver og al mulig måned-uanset om eller ej du har besluttet at arbejde i løbet af disse 30 dage-kræver, at du først investere den nødvendige tid og penge i bygning en tilstrækkelig stort kundegrundlag at generere det. Dette kan virke som en skræmmende opgave nu, men når det er gjort, belønningerne vil vare hele livet.