Lånebetalingen omfatter typisk følgende: Renter, gebyrer og gebyrer, Lånebetaling, Lånebetaling og Lånebetaling. Hovedstol: Dette er den største omkostning ved et samlelån. Rentebetalingen reducerer hovedstolen på et lån. Hvis lånebetalingerne er forsinkede, vil hovedstolen eller rentebetalingen være den største udgift.

Lånet amortisering diagram er en graf, der viser, hvor mange penge du kan låne til, hvad renten over en given tid. Hovedsaldoen repræsenterer det beløb, som en långiver vil låne. Der vil være en opdeling mellem hovedstol og renter. Hvis lånet bliver renter kun, vil långiver kun foretage rentebetalinger. Ved udgangen af afskrivningsperioden, er låntageren ansvarlig for kun princip og rentebetalinger.

Alle lån er ikke skabt lige. Nogle lån er mere tilbagebetalingspligtige end andre. Gradvist at betale er en anden mulighed. Hvis lånet har en rentefri periode, og lånesaldoen ikke er tilstrækkelig til at tilbagebetale hele rentebeløbet i begyndelsen af hver måneds betaling, begynder betalingerne at stige, efterhånden som mere af lånebeløbet tilbagebetales. Det samme gælder for lån med en langsigtet afskrivning tidsplan som realkreditlån. Hver måned vil de månedlige betalinger stige, efterhånden som lånebeløbet falder.

Men hvis du ønsker, at din lånebetaling skal være lig med hovedstolen hver måned, skal du hver måned tilføje et ekstra beløb til renter. Med andre ord er rentebetalingerne altid højere end hovedstolen. Dette ville betyde, at de samlede hovedstols- og rentebetalinger i lånets løbetid plus renter ville svare mindre end den resterende lånesaldo. Det betyder, at de samlede afdrag på udlånets løbetid er mindre end det beløb, der skal betales på hovedstolen i løbet af lånets løbetid.

En lånebetalingsberegner kan bruges til at bestemme de samlede betalinger. Angiv det lånte beløb, den samlede forfaldne rente og startdatoen for låneperioden. Beregneren beregner den månedlige betaling i begyndelsen af låneperioden. Angiv termen amortiseringsnummer i år, måneder eller dage for at beregne en amortiseringsplan. Sammenlign det med det lånte beløb.

Hvis renten falder, bør de månedlige betalinger også falde. Renten kan ikke falde så meget som du havde forventet. Betalingerne kan dog stige i løbet af lånets løbetid. Det er en god idé for lån amortisering regnemaskine til at holde amortisering tidsplan up-to-date. Det giver dig mulighed for at indtaste dit lånebeløb, ansøgningsdato og derefter beregner din amortiseringsplan.