Vi alle ønsker at opleve rigdom i vores liv. Og hvis du ikke har midler til at købe ejendommen blankt, du kan udforske, investere i fast ejendom gensidige fonde, ETFs eller investeringsforeninger (REITs), der kan endda tilbyde stabil indkomst i nogle tilfælde. De lider af den “ikke nok” mentalitet; nemlig at hvis de gør ikke $1.000 eller $5.000 investeringer på et tidspunkt, de vil aldrig blive rige.

At blive rig i Canada, du har brug for passiv indkomst investeringer dog, du kan ikke have en masse penge til at investere med (endnu). En Chicago indfødt, Siebold, en engangs tennis pro og mental sejhed og kritisk tænkning instruktør, siger han begyndte at interviewe millionærer i 1984, fordi han ønskede at blive økonomisk uafhængige og lån penge rentefrit.

Ikke bruge den. Ikke engang tænke på det som virkelige indkomst. Siebold siger de fleste mennesker har en lotteri mentalitet og er blevet hjernevasket til at tro, den eneste chance for at blive rig er ved at samle vindende numre eller spille spilleautomater. De oprette en automatiseret business, der kræver lidt eller ingen vedligeholdelse eller de ansætte folk til at køre det for dem og det kører på autopilot og de indsamle en check.

Filmstjerner, sportsfolk, reality show vindere, musikere, forfattere, YouTube stjerner, Instagram influencers og andre berømte mennesker har magt til at indvirkning millioner og dermed tjene meget ordentlige penge. Få rig, før du dør virkelig er muligt med nogle beslutsomhed, en god plan, hårdt, arbejde, og en lille smule held.

Du arbejder hårdt for at få et bedre job, så du kan betale for en bedre bil eller et bedre hjem, men det aldrig vil være nok. Hvad mere er, er gambling væk en selvangivelse, eller satse det hele på en lav sandsynlighed begivenhed såsom vinde i lotteriet ikke virkelig økonomisk klogt.

Boligejendomme er en langsigtet investering. Min opsparing (diversificeret investeringer i dokumenteret virksomheder herunder utilities) gik fra $60k til $15k i en enkelt dag. Igen, velhavende mennesker leder altid efter måder at tjene deres penge vokse, i stedet for måder at arbejde for en løn eller betales pr. time.

Generere en enorm finansiel stormfald- og gøre dig virkelig rig. Men hvis du ikke har din business-færdigheder og en fast forståelse af hvad skal gøre når tid kommer, så du går glip af hvad kunne have ændret dit liv for evigt. Chancerne for at få disse ting til at ske i dit liv er meget højere end dem, for at vinde et lotteri.

Andre vigtige elementer i en god og stærk virksomhed er (1) det gør masser af penge, og (2) penge øger måned efter måned og år efter år. Medierne kan lide at male et bestemt billede af, hvad det betyder at være rig — store palæer, dyre biler, high-powered Wall Street eller tech-starttype arbejdspladser.